Laatste berichtje van 2023 ...

Naast de al eerder vermelde veranderingen, zal er nog een verandering plaatsvinden.
Zoals sommige van jullie wel eens merkte lukte het zo nu en dan niet om via ons mobiele apparaat te betalen. Wij hebben er voor gekozen om hier dan ook mee te stoppen.
Betalingen kunnen dan ook alleen nog maar contant, middels een betaalverzoekje (tikkie) of het scannen van een QR-code in onze KNAB-app.

Rest ons alleen nog jullie allemaal te bedanken voor het vertrouwen dat jullie ons hebben gegeven het afgelopen jaar.
Dank voor de fijne massages, de fijne gesprekken en jullie aanwezigheid.
Wij hopen ook in het nieuwe jaar jullie weer te mogen ontvangen.

Fijne kerstdagen en een liefdevol 2024
Heel veel liefs van Loes & Edwin

23 december 2023

Vooruitblik 2024

Na een heerlijke vakantie, pakken wij de draad weer op.
De klantenstop blijft voor alsnog van kracht. De agenda blijft onverminderd vol, waardoor we nieuwe klanten geen plek kunnen bieden. De wachtlijst die we hanteren blijft ook nog bestaan.
Da afgelopen vakantie hebben we ook gebruikt om alles nog een keer op een rijtje te zetten. Waar we steeds meer tegenaan lopen is onvoldoende hersteltijd voor ons. Met name merken we dat fysiek. Voor het komende jaar hebben we dan ook gekozen voor een nieuwe indeling van de tijden.

Met ingang van 1 januari 2024 zullen we alleen nog overdag masseren. Alle avondmassages komen te vervallen. We weten dat dit voor een aantal klanten consequenties zal hebben, maar helaas hebben we op dit moment geen andere keuze.

Verder hebben we besloten om voor de eerste helft van 2024 geen prijsverhoging door te voeren. Richting de zomer zullen we kijken of we dit kunnen handhaven voor de rest van het jaar.

Rest ons nu nog iedereen te bedanken voor het vertrouwen dat jullie in ons hebben gehad het afgelopen jaar.
Wij wensen iedereen alvast hele fijne feestdagen toe. We hopen jullie in het nieuwe jaar ook weer te mogen ontvangen in onze studio.

Veel liefs,
Loes & Edwin

November 2023

Algehele cliëntenstop ...

Na het afkondigen van een cliëntenstop voor de avonden, zijn we op een punt beland dat we een algehele cliëntenstop moeten invoeren.
Aan de ene kant zijn wij enorm dankbaar en trots op het feit dat zoveel mensen bij ons komen voor een massage, maar we vinden het ook jammer dat wij niet meer iedereen kunnen helpen. We hopen dat het gaat om een tijdelijke maatregel. Zodra wij weer mogelijkheden zien om nieuwe klanten te ontvangen zullen wij deze maatregel weer zo snel mogelijk beëindigen.
Voor onze huidige cliënten veranderd er niets.
Een uitzondering op deze maatregel is de zwangerschapsmassage. Voor zwangere dames willen we de mogelijkheid houden om te kunnen genieten van deze speciale massage.

Liefs Loes en Edwin

28 maart 2023

Studio weer open

Na een verdrietige periode waarin wij afscheid hebben genomen van de moeder van Edwin, zullen wij op maandag 20 maart de massages weer oppakken. We willen iedereen bedanken voor de lieve berichtjes die wij mochten ontvangen. Alle geannuleerde massages inhalen zal niet lukken, daarom zullen wij opnieuw in overleg gaan plannen. Hopelijk hebben we voor iedereen snel weer een plekje.

Liefs Loes en Edwin

19 februari 2023

In verband met persoonlijke omstandigheden is de studio tijdelijk gesloten.
Reageren op een mail of app zal ook niet altijd direct gebeuren.

7 februari 2023

Stoelmassage op locatie ...

Op donderdag 15 december jl. hebben wij een super leuke kerstmiddag mogen meemaken bij RIVAS in Gorichem. Wij hadden een heel mooi plekje gekregen om onze stoelen op te stellen.
Onder begeleiding van live kerstmuziek hebben wij massages mogen geven aan een aantal zeer gezellige en enthousiaste medewerkers en vrijwilligers. Altijd even spannend of men zich wil overgeven aan onze handen, maar vanaf het eerste moment hebben we aan één stuk door kunnen masseren.
Wij willen Mariska bedanken voor deze leuke opdracht, wie weet krijgt dit nog een vervolg.

Met veel plezier kunnen wij terugkijken op het afgelopen jaar. Naast onze groep trouwe cliënten hebben we ook weer nieuwe mensen mogen ontvangen in onze studio.
Met vertrouwen gaan we het nieuwe jaar in en hopen dat wij in 2023 ook weer iets voor jullie kunnen betekenen.
Wij wensen iedereen fijne kerstdagen toe en een voorspoedig en ontspannen nieuw jaar.

Liefs Loes & Edwin

18 december 2022

Nieuwe tarieven ... maar ook nieuwe massages !!!

Onder het kopje TARIEVEN staan per massage de nieuwe tarieven voor 2023 vermeld. Deze gaan in op 01/01/2023 tot die tijd hanteren wij de oude tarieven.

Per 1 januari 2023 zullen we ook twee nieuwe massages toevoegen aan het lijstje: Voetreflexmassage en Hoofdmassage.

15 november 2022

Text nek / App nek ...

Op de Instagram pagina van een collega masseur kwamen wij bovenstaand plaatje tegen. We zien steeds meer cliënten met nekklachten. Uiteraard kunnen deze klachten veroorzaakt worden door heel verschillende redenen. Wat wel alarmerend is is het feit dat steeds meer jongeren al in een vroeg stadium klachten krijgen.
Wat wij heel vaak tijdens onze massages zeggen: "de eerste stap naar herstel is bewustwording". Dat is de reden waarom wij jullie dit plaatje niet wilde onthouden. Een gewaarschuwd mens telt immers voor twee.

6 november 2022

Cliëntenstop voor massage in de avond ...

Helaas hebben we deze keuze moeten maken. De agenda begint zo vol te lopen dat het soms niet lukt om bestaande cliënten door te plannen. Voor onbepaalde tijd is het voor nieuwe cliënten niet mogelijk om een massage in de avond te boeken. Een massage overdag behoort nog wel tot de mogelijkheden.
Aan de ene kant is het jammer dat we deze maatregel moeten doorvoeren, aan de andere kant laat het ook zien hoe fijn bestaande cliënten onze massages vinden. Iets waar we super trots op mogen zijn.

Als de situatie het weer toelaat zullen we de maatregel ook weer zo snel mogelijk opheffen.

Liefs Loes en Edwin

17 augustus 2022

Zomer 2022 ...

De zomervakantie loopt heel langzaam op z'n einde. De meeste zullen wel weer terug zijn van vakantie. De temperaturen in Nederland lopen op tot ongekende hoogte. Zolang de temperatuur op de massagekamers het toelaat masseren wij door.

We zijn inmiddels acht maanden verder sinds Loes er voor heeft gekozen volledig te gaan werken in de studio. Tot nu toe naar alle tevredenheid. Ons klantenbestand breidt zich nog steeds uit. Duo plekken en massages in de avonduren zijn zeer schaars. Overdag zijn er nog wel mogelijkheden, maar we moeten zo nu en dan toch mensen teleurstellen. Zeker op korte termijn een massage willen is bijna onmogelijk. Nu komt het helaas toch ook voor dat men een afspraak op zeer korte termijn annuleert of vergeet dat zij een afspraak hadden staan. Met oog op de schaarse plekken is dit heel jammer. Wij kunnen de vrijgekomen plekken over het algemeen niet direct opvullen en daarnaast hebben wij ook voorbereidingen getroffen voor de massages. Uiteraard kan er door overmacht altijd een reden zijn om niet te komen, daar hebben wij alle begrip voor. We hebben er derhalve voor gekozen de volgende maatregel toe te passen:
Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Bij annuleren binnen 24 uur zullen wij de kosten van de geplande massage in rekening brengen. We hopen hierbij op ieders begrip.

Ook wij hebben nog wat dagen gepland om te ontspannen. Dat houdt in dat de studio gesloten is van 8 september t/m 20 september. Op 21 september zullen wij weer starten met onze massages.

9 augustus 2022

Iets te lang stil geweest ...

Het is reeds 28 maart en we zien tot onze schrik dat het laatste nieuws alweer dateert van 21 december !!!
En om nu te zeggen dat er niets gebeurd is, is ook niet helemaal waar.
De grootste verandering is natuurlijk dat Loes volledig gekozen heeft voor het masseren in de studio. Concreet houdt dat in dat er in de agenda meer plekjes zijn gekomen en dan met name op doordeweekse dagen overdag. De avondplekken blijven schaars en de zaterdag blijft een uitzondering. De zondag blijft de dag dat we niet masseren.

Na de laatste lockdown hebben we veel nieuwe mensen mogen ontvangen in onze studio. Daar zijn we uiteraard zeer blij en vooral ook trots op. Dit maakt wel dat we over het algemeen 2 à 3 weken van tevoren al volgeboekt zijn. Een massage op korte termijn boeken lukt vaak niet.

Dan zijn we ook nog even een periode helemaal gesloten. Dat is van 29 maart tot en met 24 april. Maandag 25 april hervatten wij de massages weer. De reden is dat wij in die periode een rondreis maken door Sri Lanka.
Ben je in deze periode heel erg aan een massage toe ... kijk dan eens bij Chochaba in IJsselstein, dit is een Thaise massagesalon waar wij zelf ook één keer per maand naar toe gaan. Niet het diepe weefsel masseren zoals wij dat doen, maar wel hele fijne massage in een mooie entourage.

Wij hopen jullie na onze reis weer te mogen ontmoeten.
Liefs Loes & Edwin

28 maart 2022

Wij zijn gesloten i.v.m. de aangekondigde lockdown van zondag 19 december 2021 tot en met vrijdag 14 januari 2022.
Zodra we weer mogen laten wij het jullie direct weten.

Ondanks alles wensen wij jullie fijne kerstdagen en en gezond en gelukkig 2022 !!!

21 DECEMBER 2021

Nieuw in 2022 ...

In oktober werd al aangekondigd dat er in het nieuwe jaar wat gaat veranderen. In dit bericht kunnen we daar concreet iets meer over vertellen.

Allereerst een aanpassing in de tarieven. Na twee jaar geen verhoging doorgevoerd te hebben, komen ook wij er dit jaar niet onderuit. Onder het menu TARIEVEN vind je de prijzen voor het nieuwe jaar.

Als we het dan toch over de financiën hebben. Vanaf heden beschikken wij ook over een pinapparaat. Nagenoeg alle betaalpassen worden geaccepteerd. Contactloos betalen behoort ook tot de mogelijkheden.

De grootste verandering komt op naam van Loes. Na 15 jaar in het Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein te hebben gewerkt, zal zij per 1 januari 2022 volledig werkzaam zijn in onze studio. Dit houdt in dat er sowieso overdag meer ruimte in de agenda komt om massages te plannen. Of het betekent dat er ook in de avonden meer plek komt zullen we nog moeten bekijken.
Met de huidige Corona maatregelen is daar op dit moment geen ruimte voor.

2021 was voor iedereen een vreemd jaar. Wat 2022 gaat brengen kan niemand voorspellen. Wij hopen jullie ook in het nieuwe jaar weer te mogen ontvangen. Ons klantenbestand is afgelopen jaar opnieuw gegroeid en daar zijn wij trots op en dankbaar voor. Het is fijn om te merken dat jullie onze massages waarderen. Het geeft ons de energie om hier dan ook gewoon mee door te gaan.

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen toe !!!
Zorg goed voor elkaar en blijf gezond.

Veel liefs Loes en Edwin

12 DECEMBER 2021

De donkere dagen ...

Heel langzaam kruipen we naar het einde van het jaar. De herfst is inmiddels een feit, de feestdagen kondigen zich al aan.
Het nieuwe jaar zal voor ons het één en ander teweeg gaan brengen. We kunnen nog niet helemaal in details treden, maar houd hiervoor de website goed in de gaten.

Na twee jaar zullen we wel weer een prijsverhoging gaan doorvoeren. Onder het kopje 'tarieven' vind je hier meer over.
Vanaf heden is er ook de mogelijkheid om te pinnen!!! Het sturen van betaalverzoekjes komt hiermee in het nieuwe jaar te vervallen.


Nieuwe logo!!!

22 oktober 2021

Eindelijk weer wat nieuws ...

Het is alweer veel te lang geleden dat wij iets op de site hebben gezet. Dat wil niet zeggen dat we stil hebben gezeten.

Het goede nieuws is dat Loes inmiddels alle massages weer heeft opgepakt. Dit gaat gelukkig heel goed. We kunnen zeggen dat zij nagenoeg weer de 'oude' is.

In de afgelopen periode hebben we ook weer wat workshops gevolgd. Te weten:
* (Indiase) Hoofdmassage
* Vlindermassage
De hoofdmassage kunnen we integreren in de ontspanningsmassage. We zijn nu nog bezig om de massage goed in de vingers te krijgen.
De vlindermassage is een massage van een heel andere orde. We weten nog niet zo goed aan wie we deze massage kunnen aanbieden. Op een later moment zal er meer uitleg komen over deze massage.

Studio gesloten
Van 15 september tot en met 3 oktober is de studio dicht.
Het is daarom wat lastig om op korte termijn een afspraak te plannen. Na 4 oktober is er wel weer een plekje vrij.

1 september 2021

Goed nieuws !!! ... per 3 maart weer geopend !!!

Zoals iedereen wel heeft kunnen horen tijdens de persconferentie van 23 februari jl. mogen wij de studio weer openen voor het geven van massages.
Uiteraard zijn wij super blij met dit nieuws en hopen jullie dan ook weer snel te mogen ontvangen.
De reeds geldende voorwaarden blijven van kracht. We willen iedereen ook vragen hierin een eigen verantwoordelijkheid te dragen: bij enige twijfel direct de afspraak annuleren.

Helaas kunnen we niet alle massages plannen.
Loes is nog herstellende van een hernia die zij heeft opgelopen tijdens een periode waarin zij positief heeft getest op corona en ook behoorlijk ziek is geweest. Gelukkig kunnen we melden dat het weer de goede kant op gaat.

Edwin is inmiddels al twee keer gevaccineerd met het Pfizer vaccin, neemt niet weg dat hij de voorzorgsmaatregelen in acht zal blijven houden.
Hopelijk tot snel in goede gezondheid.

24 februari 2021

Tijdelijke sluiting van de studio

In navolging van de aangekondigde lockdown, is onze studio per direct gesloten tot ten minste 20 januari 2021.
Wij hopen jou in het nieuwe jaar weer te mogen ontvangen in goede gezondheid.
Tot die tijd: Stay Safe !!!

Liefs Loes en Edwin

15 december 2020

Registratie

Met ingang van de laatste update t.a.v. de corona maatregelen is het advies gekomen voor de zogenaamde contact beroepen om een registratie systeem te gebruiken.
Met ingang van 5 oktober hanteren wij registratie kaartjes waarop een aantal gegevens ingevuld dienen te worden.
De gezondheidscheck zal bij binnenkomst worden afgenomen. We hanteren nog steeds het punt laagdrempelig annuleren bij klachten of twijfel.

6 oktober 2020

Vakantie

We zitten nu halverwege de zogenaamde 'bouwvak' vakantieperiode. Een deel heeft de vakantie er weer bijna opzitten en een ander deel staat op het punt te beginnen aan een welverdiende vakantie. De temperatuur stijgt naar tropische waardes ..... een mooi vooruitzicht.
Het begint bij ons toch ook wel wat te kriebelen.
We zitten nog steeds in een rare periode door het Coronavirus. Voor veel mensen is het een onzekere tijd.
Toch hebben wij besloten een break in te lassen.  In die periode zal de studio dicht zijn en hopen wij even weg te kunnen. Ons lichaam begint wat signaaltjes te geven dat het even genoeg is. We zullen gedurende 3 weken in ieder geval niet masseren.

Het betreft de periode van 18 september t/m 4 oktober.
Vanaf 5 oktober zijn jullie weer van harte welkom.
Tot die tijd proberen we zoveel mogelijk afspraken in te plannen, maar het zit al behoorlijk vol. Duo plekken zijn sowieso schaars en de avonden zitten nagenoeg vol. Wil je nog iets boeken wees er dan snel bij. Wij wensen verder iedereen een fijne vakantie periode toe !!!

7 AUGUSTUS 2020

Studio dicht ...

... gelukkig niet heel lang en al helemaal niet om een vervelende reden.
We hebben namelijk vakantie van 5 juni t/m 28 juni. De eerste week (week 24) zullen wij niet masseren. Voor week 25 en 26 hebben we een aantal dagen gereserveerd om massages te geven. Het betreft een beperkt aantal plaatsen en vol = vol.
Gedurende de reguliere zomervakantie masseren wij gewoon door.

24 mei 2020

11 mei weer open !!!

Wij zijn heel blij dat we weer aan de slag kunnen. Wat fijn om jullie weer te mogen ontvangen. Hoewel het soms best lekker was om even wat meer tijd te hebben voor andere dingen, hebben we het masseren enorm gemist. We realiseren ons ook dat wij geluk hebben dat onze beroepsgroep weer kan beginnen. We hadden het vele anderen ook gegund.
Om te voorkomen dat we binnen de kortste keren bomvol zitten, zullen we onze agenda zorgvuldig beheren en bewaken. Dat houdt in dat je misschien niet direct terecht kan, maar nog even geduld moet hebben. We hopen op ieders begrip.
Wij zijn er in ieder geval klaar voor en zien er naar uit jullie snel weer te ontmoeten.
Tot die tijd: blijf goed op jezelf passen en zorg voor elkaar.
Liefs Loes en Edwin

7 mei 2020

Studio langer gesloten, in ieder geval tot 19 mei

Zoals iedereen wel heeft meegekregen zijn de maatregelen t.a.v. de Covid-19 crisis verlengd.
Dat betekent ook voor ons dat wij nog niet open kunnen om jullie weer te ontvangen.
Wij houden de ontwikkelingen voor de 'contact beroepen' nauwlettend in de gaten.
Wij denken inmiddels wel na over maatregelen in de studio om straks, als het weer kan, jullie op een goede en veilige manier te kunnen ontvangen en masseren.

Hopelijk tot snel en tot die tijd: pas goed op jezelf en elkaar !!!

Liefs Loes en Edwin

22 april 2020

Studio dicht t/m 28 april

Wij begrijpen als geen ander dat de keuze is gemaakt de periode van sluiting voor de zogenoemde 'contactberoepen' te verlengen. Wij vinden het heel jammer dat wij geen massages kunnen geven, maar dat staat niet in verhouding tot de ellende die het coronavirus veroorzaakt.
Wij wensen iedereen veel kracht toe om deze periode tot een goed einde te brengen.
Wij hopen jullie spoedig weer te mogen ontvangen.
Take Care, Stay Safe !!!

31 maart 2020

Coronavirus

In het hele land worden vergaande maatregelen genomen om verspreiding van het virus te voorkomen.
Hoe graag we ook de studio open zouden willen houden voor onze massages, vinden wij het toch verstandiger om mee te gaan in de genomen maatregelen.
Wij nemen de verantwoordelijkheid om te zorgen voor veiligheid t.a.v. jullie en onze gezondheid.

Onze studio is daarom gesloten van 15 maart t/m 6 april 2020

We hopen dat een ieder begrip kan opbrengen voor onze keuze.
Wij wensen iedereen succes en veel gezondheid toe de komende tijd.

Zodra de situatie het weer toelaat zullen wij onze massages weer direct oppakken. We zullen jullie hierover informeren.

Liefs Loes en Edwin

15 maart 2020

Einde 2019

Op de valreep nog wat nieuwtjes.
Ten eerste is onze tweede elektrische massagetafel gearriveerd. Super fijn om mee te werken. We hoeven nu geen ruzie meer te maken wie op welke tafel gaat 😉

We hebben ook nog een hele mooie workshop gevolgd bij Zyuli in Almere: Quasha.
Hoe we dit kunnen toepassen lees je later.

31 december 2019

Tarief verhoging

Met ingang van 1 januari 2020 zullen wij onze tarieven verhogen.
Deze verhoging doen wij één keer per twee jaar. Onder het kopje TARIEVEN kun je zien wat dat betekent voor 2020.

Verder komt per 1 januari het heffen van BTW voor ons te vervallen door een wijziging in de Klein Ondernemers Regeling. Hierdoor hoeven wij geen BTW facturen meer in te dienen.

4 november 2020

Vakantie

De zomervakantie is in volle gang. Veel mensen genieten van een welverdiende vakantie. Wij masseren de zomerperiode gewoon door, maar daarvoor hoef je helemaal geen medelijden met ons te hebben. Wij hebben de vakantie nog in het verschiet.

Van 14 t/m 29 september is de studio gesloten. Maandag 30 september pakken wij de massages weer op. Houd daarom rekening met een drukke agenda na onze vakantie, waardoor het misschien wat langer duurt voordat je terecht kan.

Wij wensen iedereen een hele fijne zomervakantie toe.

13 juli 2019

Tweede massagekamer

Sinds 1 mei jl. hebben we een extra massagekamer in gebruik genomen. Wij zijn heel blij met het resultaat en hopen veel gebruik te mogen maken van de uitbreiding. Het geeft ons de mogelijkheid meerdere massages te geven op het zelfde tijdstip. Op deze kamer kunnen geen duo-massages gegeven worden. De kamer is, geheel in stijl met de andere kamers, gezellig ingericht en straalt een prettige rustige sfeer uit.

Edwin verwacht met ingang van 8 juli weer volledig inzetbaar te zijn. We hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen in onze studio.

7 juni 2019

Herstel Edwin + Studio gesloten

Het is al weer enige weken geleden dat we moesten melden dat Edwin even uit de running zou zijn. Inmiddels kunnen we melden dat het herstel voorspoedig verloopt. Zoals het er nu naar uitziet zal Edwin half juni zijn reguliere werkzaamheden weer gaan hervatten en dat betekent ook dat hij dan weer de massages zal gaan oppakken.

Goed nieuws natuurlijk !!!!

Om nu niet te hard van stapel te lopen hebben wij 2 weken gepland waarin de studio dicht zal zijn.
Dit is van 22 juni t/m 7 juli. Met ingang van 8 juli hopen we weer volledig inzetbaar te zijn.

22 mei 2019

Lappenmand ...

Edwin is tot nadere berichtgeving niet inzetbaar voor de massages. Door een ongeval heeft hij 5 ribben gebroken, de komende tijd zal in het teken staan van zijn herstel.
Dit heeft direct consequenties voor de massages. DUO-massages kunnen niet worden gegeven. Loes neemt binnen haar mogelijkheden zoveel mogelijk massages over. Het lukt helaas niet om alle massages over te nemen.
Wij hopen dat het herstel voorspoedig gaat en Edwin snel weer inzetbaar is. We houden jullie op de hoogte.

31 maart 2019

Workshop Cupping

Op 2 maart jl. hebben wij de workshop Cupping gevolgd bij Ziyuli Academie voor Oosterse en Westerse massages.
Wij hebben daar enorm veel geleerd over het toepassen van cupping, de workshop is absoluut een aanrader.
Wij kunnen de cupping technieken integreren in onze huidige massages. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

9 maart 2019

Start nieuwe jaar

Wij zijn blij om te kunnen melden dat we 2019 goed begonnen zijn.
Loes is herstellende van haar (2e) hernia en begint langzaam het masseren weer op te pakken.
Enkelfractuur van Edwin Is goed hersteld en hij heeft inmiddels alle massages weer opgepakt.

Ook leuk om te vermelden is dat we bij de start van het nieuwe jaar weer een aantal leuke nieuwe mensen hebben mogen ontmoeten.

Onder de informatie over de verschillende massages is te lezen over een tweetal onderdelen die wij steeds meer integreren binnen onze massages: Triggerpoint-massage en Cupping.

15/1/2019

Prettige feestdagen

Wij bedanken iedereen voor het vertrouwen in ons en onze massages.
Wij hopen in het nieuwe jaar weer iedereen te mogen ontvangen in onze studio of te treffen op de verschillende locaties.

19/12/2018


Nieuwe elektrische massagetafel

Wij zijn helemaal enthousiast over onze nieuwe aanwinst.
Deze tafel geeft ons de mogelijkheid om tijdens het masseren te variëren in de juiste werkhoogte.

Uiteraard zijn we ook benieuwd naar jullie ervaring.

16/11/2018


Massagebon.nl

Vanaf heden accepteren wij ook de cadeaubonnen van Massagebon.nl.

klik op logo voor meer informatie

11/11/2018


VIP avond City Plaza

Op dinsdag 23 april jl. was Good Hands Massage te vinden in de Esprit winkel op City Plaza.
Op de speciale VIP avond kon het winkelend publiek kennismaken met de stoelmassage.
Zo'n 7 personen durfde het aan om plaats te nemen in de stoel, anderen wilden graag meer informatie over masseren in het algemeen.
We kunnen terugkijken op een geslaagde avond.

 

28/04/2018