Behalve dat een zwangerschap heel bijzonder is, gebeurt er ook, in een relatief korte periode, heel veel met je lichaam. Onder invloed van hormonen veranderen je spieren en je gewrichten. Alles wordt losser en soepeler om ruimte te maken voor je kind en om je voor te bereiden op de bevalling. Deze veranderingen kunnen ervoor zorgen dat je sneller moe bent. Soms krijg je last van lichamelijke klachten zoals pijn in je nek en rug, bekkenklachten, vocht vasthouden en slecht slapen.
Het kan ook dat jij je kiplekker voelt, maar gewoon alleen maar toe bent aan wat extra ontspanning tijdens je zwangerschap. Een zwangerschapsmassage helpt je om eventuele klachten te verminderen en zorgt voor totale ontspanning.
De massage kan gegeven worden vanaf het eerste trimester tot aan de dag van de bevalling.

De massage wordt gegeven op een speciaal ontworpen massagetafel. Door buik- en borstuitsparingen en een verstelbare band, kan jij als aanstaande moeder comfortabel en veilig (!) op je buik liggen. Hierdoor kun je eindelijk weer eens echt ontspannen. Iets waar veel vrouwen, hoe verder de zwangerschap vordert, erg naar uitkijken.

Terug naar massages